Ons doel is om een veilige, respectvolle en positieve omgeving te bieden voor al onze leden. Daarom hebben we enkele regels en gedragscodes opgesteld om de kleedkamerervaring aangenaam te houden. Neem even de tijd om deze belangrijke informatie door te lezen en draag daarmee bij aan een prettige sfeer binnen onze vereniging.

Mobiele Telefoons

Het is niet toegestaan om mobiele telefoons te gebruiken in de kleedkamers. We vragen alle leden om hun mobiele telefoons buiten de kleedkamers of in de tas te laten. Als alternatief kunnen mobiele telefoons bijv. in beheer worden gegeven aan de coach vóór het omkleden. Na de wedstrijd, douchesessie en omkleden worden de telefoons dan weer teruggegeven.

Gescheiden Kleedkamers

Vanaf de D-jeugd geldt ook dat er aparte kleedkamers beschikbaar zijn. We verzoeken alle leden om gebruik te maken van de aangewezen kleedkamers, zodat de privacy van iedereen wordt gerespecteerd. Teambesprekingen kunnen (vanzelfsprekend) wel plaatsvinden in de kleedkamer met jongens en meiden, maar dan geldt het vier ogen principe (dus minimaal twee volwassenen zijn dan in de kleedkamer aanwezig).

Toegang tot Kleedkamers

Tenslotte is vanaf de D-jeugd toegang tot kleedkamers door volwassenen deels toegestaan tijdens het omkleden. Mannen mogen alleen de kleedkamer van de jongens betreden (dus niet van de meiden) en vrouwen mogen alleen de kleedkamer van de meiden betreden (dus niet van de jongens). Voor teambesprekingen geldt deze beperking niet, maar dan geldt het vier ogen principe (dus minimaal twee volwassenen zijn dan in de kleedkamer aanwezig).